Rezultati pete večeri humanitarnog turnira “Antonio Jurjević” i raspored za četvrtak

by Lovre Marusic

Na 3. Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević u utorak navečer odigrala se prva utakmica koja je završila bez ijednog pogotka i to između Tri Bartola i MNK Poljica. O pobjedniku je na kraju odlučivao rulet šesteraca, a za gol su bila bolja Tri Bartola. Još jedna utakmica završila je bez pogotka, i to ona između HNK Velebit i NK Debeljak, a šesterce su bolje zabijali momci iz Debeljaka.
Utakmica s puno tenzija odigrala se između MNK Murvice i MNK Termin, a u konačnici je završila u korist Murvice rezultatom 2:0. Organizatori 3. Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević upozorili su sve ekipe kako se nesportsko ponašanje ubuduće neće tolerirati već će se kažnjavati najstrožom mogućom kaznom, a to je diskvalifikacijom iz daljnjeg dijela natjecanja. 
VAKANZA se razbacala po malonogometnom terenu ŠC Višnjik i MNK Rupalj napunila mrežu s čak deset golova. Za čistu desetku zaslužni su Luka Begonja, Marino Mitrović, Ante Sarić i Stipe Pinčić.
Deset komada podijelila je i Cataleya sport line svojim protivnicima 4.A.
Generacija 90 pet komada spremila je u mrežu Kukljice, dok je MNK Puntamika s 3:1 pobijedila MNK Stanovi.
Doktor Baja i Pacijenti pobijedili su ekipu Termin 2 s rezultatom 5:3, dok je MNK Bali na krilima Josipa Zelenčića i Markia Gobina također došao do pobjede protiv Gorice 2 s rezultatom 5:4.
MNK Tin napunio je mrežu Hajduku iz Pridrage rezultatom 5:1, a Entuzijasti sa Sinjoretova su pobijedili MNK Zemunik s 2:1. 

MNK Young Boyss s rezultatom 5:3 pobijedio je Titove Bore Sukošan.

 

Večerašnji raspored

Teren A

18:00 – 19:00 Dječji turnir
19:00 Udruga ”Pojonsko srce” – Gorica
19:45 Pirovac – Puntamika (veterani)
20:30
21:15 Cataleya Sport Line – Malonogometni klub Sveti Ante Zadar
22:00 Mnk Varoš Zadar – Perpetumm mobile

Teren B
18:00 – 21:00 Dječji turnir
21:15 Arbanasi – Brodarica Maslina (veterani)
22:00 Bistro kolodvor – Kampo Kaštelo (veterani)

Related Posts