Rezultati sedme večeri humanitarnog turnira “Antonio Jurjević” i raspored za subotu

by Lovre Marusic

Seniorski dio 3. Memorijalno humanitarnog turnira polako se zahuktava. Utakmice svakim danom postaju sve zanimljivije, a u četvrtak navečer na memorijalnom turniru zaigrao je Danijel Subašić za tim Cataleya Sport Line. Nakon vodstva MNK Sveti Ante, ekipa Cataleye se probudila, okrenula utakmicu u svoju korist i završila s rezultatom 4:2.
Udruga Pojonsko srce nastavila je svoj niz pobjeda pa je tako Gorici zabila četiri komada i time se plasirala u najboljih 16 ekipa.
Momci s Puntamike igrali su protiv Pirovca, a o konačnom pobjedniku odlučivali su šesterci. Puntamičani su tako rezultatom 4:3 pobijedili Pirovac.
Brodarica-Maslina ekipu Arbanasi pobijedila je 3:0, dok je Bistro kolodvor na krilima Dinka Baričevića pobijedio Kampo Kaštelo s 4:2.
MNK Varoš napucala je mrežu Perpetuum mobile ekipi. Najzaslužniji za rezultat od 5:1 su Roko Burčul i Mate Bugarija.
U četvrtak navečer započeo je i dječji dio 3. Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević, a svi posjetitelji uživali su u prekrasnim potezima i golovima najmlađih. Najviše su se istaknuli osvajači skupine Primorac Biograd i drugoplasirana momčad Sv. Mihovil.

24.08.
Teren A

19:00
19:45 Tri Bartola – Udruga ”Pojonsko srce”
20:30 Bili cvitak – Mnk Smiljevac
21:15 Brodarica Maslina – Puntamika veterani

Teren B
18:00 – 21:00 Dječji turnir

Related Posts