Zadranka sa velikim SRCEM: poklonila automobil samohranoj majci sa četvero djece

by Lovre Marusic

Zadranka Filomena je stvorila veliku buku na Facebooku nakon što je u grupi ‘Kupi prodaj Dalmacija’ objavila da će pokloniti svoj automobil.

“Poklanja se manje auto obitelji koja je stvarno u potribi. Auto je u voznom stanju i registrirano još tri mjeseca. Sve informacije u inbox.”
Isto tako,valja napomenuti da je Filomena u razgovoru za Dalmatinski portal rekla kako je automobil zaista otišao u prave ruke. Samohrana majka koja ima četvero djece i živi u Splitu je dobila Opel Corsu na poklon.

Isto tako,za Dalmatinski portal,Filomena je ispričala kako je došla na ideju darovati vozilo.
“Rođak mi je rekao da ima automobil za mene od svog prijatelja koji posjeduje nekoliko vozila. Kako ja već imam svoju Opel Corsu, rekla sam da mi ne treba, ali mi je on svejedno dao i rekao da radim s njom što želim. I onda sam se ja odlučila na ovaj potez, jer i ja sam svašta prošla u životu, znam kako je imati i nemati.”

Također nam je otkrila kako je njen sin reagirao kad je rekla da će pokloniti svoju Corsu:
“Počeo je plakati od ponosa, rekao mi je: ‘Mama, ti si čudo!’, a još nešto ću vam reći kada pitate za njegovo auto. Iduće godine ćemo darovati i Corsu koju ja vozim jer će sin kupiti novo auto kada položi, a ne trebaju nam dva”.

Imamo samo riječi hvale za Filomenu!

Related Posts